Ekonomi & nyheter

Från kvartal två kommer Skånsk Parkering att börjar med kvartalsrapporter som du kommer hitta på denna sidan 

Skånsk Parkering sponsrar HK Malmö

För oss på Skånsk Parkering är det en självklarhet att ta ett samhällsansvar. 

Vi gör det genom att sponsra olika föreningar där man som regel inte kan leva på sin idrott. Handbollen är en sådan idrott där elitutövare kan ha svårt att leva på sin profession utan att ha annat yrke vid sidan om sin elitsatsning på idrotten. Utöver elitidrotten för män och kvinnor har HK Malmö en stor bredsektion med satsningar på både tjejer och killar vilket är viktigt för oss på Skånsk Parkering. Vi ser även HK Malmös engagemang i att försöka locka barn och ungdomar till handbollen framför andra lockelser. 

Med tanke på HK Malmös enorma engagemang i ungdomar väljer vi säsongen 2021/2022 därför att sponsra deras verksamhet. 

Representerar ni någon idrott där elitutövare har svårt att leva på sin idrott hör av er till oss!

2021-04-15

HK Malmö logga

Thages ny kund till Skånsk Parkering

Tages är entreprenören med familjära rötter då två bolag blev ett och fotsätter bygga södra Sverige med bas i Skåne. Precis som Skånsk Parkering dock är vi nästan 100 år yngre. 

Thages har anor från början och mitten på 1900 talet och ni kan läsa mer om Thages här. 

2021-04-12

Thages och Skånsk Parkering i samarbete

Nya medarbetare till Skånsk Parkerin

Theres Persson tillträdde sin tjänst den första mars 2021. Theres kommer senast från Svedala kommun där hon arbetat med servicefrågor under flertalet år. Theres är ny affärsutvecklare på Skånsk Parkering och kommer vara en av de som hjälper våra kunder att få bästa möjliga parkeringslösningarna inklusive laddare till el- och hybridbilar som för oss är en naturlig del av att vara ett komplett parkeringsbolag. 

Varmt välkomna till oss Theres!

Martin Bengtsson, VD Skånsk Parkering

2021-04-10

 

Några av våra kunder

Som bolag inriktar vi oss primärt på mindre företag men vi har även stora företag men vi har ett flertal större kunder som exempelvis Balder som är börsens största fastighetsbolag. Acrinova är ytterligare ett börsnoterat bolag.

Kronotorp Park valde även dem (förutom Balder) att säga upp Aimo Park till förmån för bättre avtal med Skånsk Parkering.

Vem gillar inte lokal närvaro?

Välkommen ni också! Ring oss gärna på 040-630 64 00

Med vänlig hälsning Martin Bengtsson, VD Skånsk Parkering

2021-03-30

Skånsk Parkering
Skånsk Parkering Acrinova
Kronotorp Park Projekt

Mars 2021 intäkterna ökar kraftig

Antalet parkeringar ökar kraftigt vilket är säsongsrelaterat vi ser tydligt att vi gått in i månader där mer människor rör sig. Intäktsmässigt ökar vi med 35,3% på parkeringar gjorda via Parkster och 19,1% parkeringar gjorda med EasyPark. Siffrorna skildrar endast jämförbara parkeringar jämte februari 2021.

Våra nya kunder finns denna månaden i Helsingborg. 

Parkeringsbolag i Skåne, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad

Februari 2021 starkaste månaden hittills

Skånsk Parkerings starkaste månad någonsin antalet nya kunder i Vellinge, Höllviken, Sjöbo, Eslöv, Malmö, Limhamn och Helsingborg. Resultatmässigt ökade antalet betalningar via Parkster med 30% jämte januari och betalningar via EasyPark ökade med 26%. Siffrorna avser jämförbara parkeringar dvs parkeringar som vi haft både under januari och februari. 

Nya områden redovisas först i mars månad.

Största nya kunden är Balder där vi kommer anlägga nya platser genom en totalentreprenad på asfaltering och linjering arbetet beräknas påbörjas i slutet på april månad och skall vara klart i maj. Vi tar över parkeringarna från Aimo Park och vårt avtal med Balder börjar löpa i september 2021. 

 

Skånsk Parkering