Ekonomi & resultat

Flera börsnoterade företag utökar samarbetet med Skånsk Parkering. Acrinova, Balder, Nyfosa och Skanska är några av de noterade bolagen som i sommar eller inför sommaren tecknat ytterligare fleråriga arrendeavtal med Skånsk Parkering. 

Vi på Skånsk Parkering är stolta och glada över att den lokala närvaron ger resultat och att fler stora företag ser fördelarna med att anlita en lokal aktör i stället för en multinationell drake. 

Sommarmånaderna på Skånsk Parkering är alltid hektiska. Denna sommaren har nya avtal tecknats med ICA fastigheter, Centur och Skanska.

På Skanskas fastigheter möjliggörs parkering fram till respektive byggstart. På ICA och Centurs fastigheter möjliggörs parkering för butikernas kunder. Under 2022 har vi sett flera butiker som anslutit sig till oss på Skånsk Parkering för att minska antalet långtidsparkerare, minska bilinbrott (genom närvaro).

Många företag riktigt framgångsrika företag har fått ”sparring” av Tillväxt Malmö. 

Tillväxt Malmö hjälper nu även Skånsk Parkering i att vässa sitt erbjudande till dig som uppdragsgivare än mer. Vi är mycket stolta och glada för att vara ett tillväxtbolag, Sydsveriges snabbast växande parkeringsbolag!

Vi skapar många arbetstillfällen och Tillväxt Malmös mål med vårt samarbete är att fler arbeten skall skapas i Malmö stad. Vi är idag 13 personer på Skånsk Parkering och har på kort tid givit jobb till 10 medarbetare. 

Skånsk Parkering ger alltid parkeringsvakter adekvat internutbildning och vi är medlemmar i Svepark som är vår branschorganisation för at du som parkerar skall få en bra service och ett vänligt bemötande. 

Skånsk Parkering skapar självklart inte bara jobb i Malmö utan även andra delar av Skåne. 

Vi har även kontor i nordvästra Skåne. Du når våra medarbetare i Helsingborg på 042-311 12 00. 

tillväxt varje månad!

Skånsk Parkering har ökat antalet parkerade bilar för sjätte månaden i rad på våra jämförbara anläggningar. 

Det skall vara lätt att göra rätt och fler och fler gör rätt för sig vilket vi välkomnar!

Vi som parkeringsbolag gör har utökat antalet skyltar på flera parkeringar för att göra det så tydligt som möjligt för dig som parkerar. 

thumb, up, success-31664.jpg

Sommarmånaderna slår åter nya regkord

Fler ute och rör sig vilket gynnar Skånsk Parkering och dess kunder. Vaccinationen av Covid 19 har varit i full gång  under hela sommaren och många har nu fått sin andra dos. Detta märks tydligt på antalet parkeringar. 

Primärt ökar antalet parkeringar där vi har restauranger i närheten lagändringen om öppetiderna har påverkat kraftigt. 

Antalet parkeringar har under sommaren ökat med cirka 50% för jämförbara parkeringar jämte 2020.

Från mitten på oktober går antalet parkeringar ner kraftigt och följer det säsongsmässiga variationerna.

Våra uppdragsgivare ger oss tummen upp då deras driftnetto ökar. 

Genom fler kontroller än vad konventionella bolag utför får vi fler att erlägga parkeringsavgifter och därmed ökar fastighetsägarens intäkter. 

Vi gläds med fastighetsägarna och ser fram emot att kunna återgå mot ett normalare samhälle med begränsad smittspridning av Covid 19.

2021-08-16

Mycket starkt resultat i maj 2021

Vi kan redan nu se att maj månad blir Skånsk Parkerings starkaste månad någonsin. Omsättningsökning på cirka 20-25% jämte april månad 2021 som tidigare varit den absolut bästa månaden i bolagets historia.

– Vi märker att fler och fler av de konventionella bolagen tittar på oss och det är inte sällan att våra parkeringsvakter får erbjudande från globala parkeringsbolag. Vi är så klart stolta över detta och det beror självklart på att vi är ytterst  noga i rekryteringen och att vi är måna om att ta hand om vår personal på bästa tänkbara sätt. Parkeringsvakterna är ansiktet utåt och vi kommer alltid att aktivt jobba med vårt bemötande oavsett var kontrollanten får höra kommer vi alltid bemöta denna på ett korrekt och trevligt sätt. 

Lokala närvaron i orter som Staffanstorp, Sjöbo, Eslöv, Vellinge och Åstorp är tillsammans med ödmjukheten personalen nyckeln till vår framgång. 

Så stort tack till vår personalstyrka 

 

Nytt avtal med Mobill

Det skall vara lätt att göra rätt. Därför tar vi nu in ytterligare en betallösningsleverantör det innebär att du från idag kan betala din parkering med Parkster, Easypark och Mobill på alla våra anläggningar runt om i Skåne. Vi tar in Mobill för att underlätta antalet appar i din telefon och att du skall kunna välja den app du är van vid. 

Vi kommer inte göra en egen app även om det kostnadsmässigt skulle vara det mest gynnsamma för oss på Skånsk Parkering. Vi vill reduceraantalet appar i din telefon och vi tror på dessa tre leverantörer som är olika starka på olika orter. Mobill kommer även leverera tillståndshantering till Skånsk Parkering. 

 

Vi ökar takten ytterligare!

Med nya uppdrag i Kristianstad ökar vi takten ytterligare. Under maj månad har vi fått in två nya uppdrag i Kristianstad och stärker greppet om staden än mer. 

De två parkeringarna har stort flöde av besökare och kräver en intensiv bevakning. De två platserna är vid tingsrätten och Posten. 

 

Fler medarbetare på Skånsk Parkering

Under maj månad har Skånsk Parkering ökat tempot med flertalet nya uppdrag. Med fler uppdrag följer också ett åtagande att vi skall leverera goda resultat till våra uppdragsgivare. Det innebär att vi har anställt ytterligare tre parkeringsvakter i sydvästra Skåne som påbörjat sin anställning i maj månad. Vi har även fått stärka upp ekonomiteamet med ytterligare en person. 

Under juni månad kommer ytterligare två parkeringsvakter påbörja sin anställning på Skånsk Parkering. Båda har tidigare valt att göra sin praktik på Skånsk Parkering vilket i juni månad övergår till fasta anställningar. Utöver detta söker vi ytterligare fyra parkeringsvakter, två i Kristianstad och två i sydvästra Skåne. 

Eftersom vi gör fler kontroller än konventionella företag innebär det att vi också behöver mer personal. För oss är det ytterst viktigt att leva upp till vårt fina rykte om att vara lokalt förankrade med lokal närvaro. 

 

Ny etablering i Lomma

Skånesund fastigheter tecknar avtal med Skånsk Parkering. Skånesund äger och förvaltar fastigheter i primärt Lund och Lomma. Lomma kommun tar varje sommar emot många gäster vilket ofta skapar stora problem för de som hyr en parkeringsplats. Hyr man en plats vill man också att denna ska vara ledig när man kommer hem eller kommer till jobbet. För mer information om Skånesund Fastigheter.

2021-04-26

Volito fastigheter

Ytterligare ett lokalt förankrat företag tecknar avtal med Skånsk Parkering. Volito fastigheter äger flertalet fastigheter runt centralstationen (Nyhamnen)  i Malmö och på Limhamn. För mer information om Volito fastigheter 

Skånsk Parkering påbörjar första uppdraget 2021-05-01

 

Skånsk Parkering sponsrar HK Malmö

För oss på Skånsk Parkering är det en självklarhet att ta ett samhällsansvar. 

Vi gör det genom att sponsra olika föreningar där man som regel inte kan leva på sin idrott. Handbollen är en sådan idrott där elitutövare kan ha svårt att leva på sin profession utan att ha annat yrke vid sidan om sin elitsatsning på idrotten. Utöver elitidrotten för män och kvinnor har HK Malmö en stor bredsektion med satsningar på både tjejer och killar vilket är viktigt för oss på Skånsk Parkering. Vi ser även HK Malmös engagemang i att försöka locka barn och ungdomar till handbollen framför andra lockelser. 

Med tanke på HK Malmös enorma engagemang i ungdomar väljer vi säsongen 2021/2022 därför att sponsra deras verksamhet. 

Representerar ni någon idrott där elitutövare har svårt att leva på sin idrott hör av er till oss!

 

Thages ny kund till Skånsk Parkering

Tages är entreprenören med familjära rötter då två bolag blev ett och fotsätter bygga södra Sverige med bas i Skåne. Precis som Skånsk Parkering dock är vi nästan 100 år yngre. 

Thages har anor från början och mitten på 1900 talet och ni kan läsa mer om Thages här. 

 

Några av våra kunder

Som bolag inriktar vi oss primärt på mindre företag men vi har även stora företag men vi har ett flertal större kunder som exempelvis Balder som är börsens största fastighetsbolag. Acrinova är ytterligare ett börsnoterat bolag.

Kronotorp Park valde även dem (förutom Balder) att säga upp sina befintliga parkeringsavtal till förmån för mer gynnsammare avtal med Skånsk Parkering.

Vem gillar inte lokal närvaro?

Välkommen ni också! Ring oss gärna på 040-630 64 00

Som bolag inriktar vi oss primärt på mindre företag men vi har även stora företag men vi har ett flertal större kunder som exempelvis Balder som är börsens största fastighetsbolag. Acrinova är ytterligare ett börsnoterat bolag.

Kronotorp Park valde även dem (förutom Balder) att säga upp sina befintliga parkeringsavtal till förmån för mer gynnsammare avtal med Skånsk Parkering.

Vem gillar inte lokal närvaro?

Välkommen ni också! Ring oss gärna på 040-630 64 00

Mars 2021 intäkterna ökar kraftig

Antalet parkeringar ökar kraftigt vilket är säsongsrelaterat vi ser tydligt att vi gått in i månader där mer människor rör sig. Intäktsmässigt ökar vi med 35,3% på parkeringar gjorda via Parkster och 19,1% parkeringar gjorda med EasyPark. Siffrorna skildrar endast jämförbara parkeringar jämte februari 2021.

Våra nya kunder finns denna månaden i Helsingborg. 

Februari 2021 starkaste månaden hittills

Skånsk Parkerings starkaste månad någonsin antalet nya kunder i Vellinge, Höllviken, Sjöbo, Eslöv, Malmö, Limhamn och Helsingborg. Resultatmässigt ökade antalet betalningar via Parkster med 30% jämte januari och betalningar via EasyPark ökade med 26%. Siffrorna avser jämförbara parkeringar dvs parkeringar som vi haft både under januari och februari. 

Nya områden redovisas först i mars månad.

Största nya kunden är Balder där vi kommer anlägga nya platser genom en totalentreprenad på asfaltering och linjering arbetet beräknas påbörjas i slutet på april månad och skall vara klart i maj. Vi tar över parkeringarna från Aimo Park och vårt avtal med Balder börjar löpa i september 2021.