Som parkeringsbolag hjälper vi er med laddboxar, laddstolpar och betallösningar

Att välja elbilsladdare

Vi har valt att bara tillhandahålla svensktillverkade produkter och vi monterar flest laddare av märket Charge-amps 

Chage-amps dubbelladdare, modellen Aura är den som vi säljer flest av. Anlednignen är att effekten är hög vilket gör att tiden för att ladda bilen är kortare än om man väljer en laddare med lägre effekt. 

Att idag år 2020 installera en laddare med en kapacitet på 3,7 kW eller 11kW är inget vi tror på då framtidens bilar kommer kunna ta emot högre effekter och vi anser att det är lika bra att framtidssäkra sig redan nu även om det kan kosta ett par kronor mer initialt. MEN besparingen i tid och framförallt pengar (då ni kanske behöver dra om både kablage i det fall ni önskar högre effekt i framtiden).

Så är man företagare/fastighetsägare bör man välja en laddare med så hög effekt som möjligt. Där rekommenderar vi att vi monterar en 22 kWs laddare till er direkt.

För hemmabruk rekommenderar vi en trefasladdare på 11kW då effekten är ganska hög och genom att installera en trefasladdare behöver ni inte byta laddare för att ni går från hybrid till ren elbil. Ofta laddas bilen på natten och därför räcker effekten för de flesta.

Så att välja laddare är inte helt lätt. Fråga därför oss så kan vi hjälpa er!

Vi tillhandahåller laddare av märkena Ctek, Garo och Charge-amps


Är det krångligt eller svårt?

Det finns många laddare på marknaden men det är få som egentligen är riktigt bra eller lämnar den garantin till dig som konsument eller företag som man kanske önskar. 

Skånsk Parkering föddes just ur laddning av elbilar och hur vårt bilanvändande har och kommer att förändras. Bolaget DANFRAB AB skapades av personer med stor kunskap från både fastigheter och fordon. 

På senaste tiden har betallösningar varit i fokus liksom bidraget som Naturvårdsverket ger ut. För aktuell information om bidraget från Naturvårdsverket läs vidare på deras hemsida.

För Bostadsrättsföreningar 

För fastighetsbolag

För privatpersoner

Reglerna är ganska enkla men kan te sig vara krångliga. 

Oroa dig inte vi kan reglerna och vi kan laddare. Vi har kunskapen om hur du som BRF eller fastighetsägare bör tänka just nu. 

Ring oss idag eller klicka på den “blåa” symbolen så ringer vi upp dig.

Varmt välkomna!

PS! Det finns även mer på vår systersida www.danfrab.com 

Betallösning för elbilsladdning

Gör saker enkelt!
Använd parkeringsbolaget
för era laddare!

Allt blir smidigare! Ansvarsfrågan, betallösningar och kontrollen av fordonen.

Att välja betallösningar för laddboxen är inte helt enkelt. Det finns många system på marknaden. 

Vissa aktörer tillhandahåller taggar för blipp, andra via telefonen. Oavsett vad finns inte dem som tillhandahåller tjänsten till er lokalt.

Det innebär att ni får exakt vad ni betalar för en betaltjänst, inget annat. Vi på Skånsk Parkering erbjuder exakt samma som andra leverantörer skillnaden är att vi kommer vara vid er parkering varje dag och på det sättet ser vi till att allt fungerar när vi är på plats. Detta tar vi inte extra betalt för utan det ingår när ni använder oss på resterande del av parkeringen. 

Vi ser även till att ingen som skall stå på platsen som inte laddar står där och ockuperar platser som andra behöver. 

Ni slipper även andra problem som att ha två olika leverantörer!

Vill du bli kontaktad? Vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi snarast