Om Skånsk Parkering

Lokal närvaro

Ordning och reda skapas genom lokalkännedom och närvaro. Många parkeringsbolag är globala medan Skånsk Parkering fokuserar på det lokala. 

vår affärsidé

“Skapa ordning och reda samt öka driftnettot för små och medelstora fastighetsägare”

Vi når vår affärsidé lokal närvaro, snabbhet till interna beslut, flexibilitet och gott omdöme hos våra parkeringsvakter. 

Vår målsättning

Öka antalet kunder genom extremt god service och engagemang. Vi skapar nöjda kunder genom alltid ge samma goda förutsättningar för små som stora fastighetsägare.

Vi når vårt mål genom att värna om vår personal så att de kan värna om våra kunder.

vill du också anlita en lokal aktör?

Skånsk Parkering AB påbörjade sin verksamhet 2019. 

Under 2020 förändras mycket för väldigt många så även för oss. Fler började jobba hemifrån och parkeringsfrågorna blev mycket aktuella i många bostadsområden då fler arbetade hemifrån.

Vi själva skulle vilja ha ett aktivt parkeringsbolag där vi bodde och vårt anlitade bolag valde att inte komma när vi ringde då felparkerade fordon fanns. Vi var helt enkelt en för liten BRF för det aktuella parkeringsbolaget. 


Parkeringsbolagen som fanns att välja på är ofta multinationella. Dessa är många gånger för stora för mindre aktörer som äger upp till ett tiotal fastigheter. 

Idag är Skånsk Parkering en fullserviceleverantör av alla former av parkeringstjänster och parkeringsservice. Vi projekterar parkeringar, linjerar, tillhandahåller kontraktsparkeringar, parkeringstillståndstillverkning, parkeringskontroller och monterar vi laddstolpar  

Hos oss får du EN kontakt direkt nr.
Idag har vi kunder, stora som små. Bland våra kunder återfinns Fastighets AB Balder som är Stockholmsbörsens största fastighetsbolag. Vi har även Stockholmsbörsens största bygg- och fastighetsutvecklingsbolag SKANSKA. Bland våra kunder finns ytterligare börsnoterade företag men den stora kundgruppen är företag med mindre än en miljard på balansräkningen. 

Oavsett storlek har alla ambitionen att få ordning och reda på sina parkeringar genom lokal närvaro!

Varmt välkomna ni också!

Klicka här för att skicka e-post eller ring 040-630 64 00