Privat parkeringsbolag i Lund och Skåne

Alla kan inte åka spårvagn

Visst är det fantastiskt att vi fått en spårvagn?

Men alla kan inte åka spårvagn och ibland är bilen det enda alternativet som finns till hands. Skånsk Parkering hjälper er att skapa ordning och reda på er parkering.

Dessutom lovar vi att vi kan öka era intäkter på er parkering. Ibland är detta inte ett huvudändamål men man får det på köpet.

Oavsett om ni äger och driver fastigheter eller är en brf som har en parkering och vill tillhandahålla gratis platser till era kunder, gäster eller boende kan vi lösa detta inom ramen för ordning och reda. Är det så att man vill ha gratisplatser kanske man också enbart vill erbjuda dem till en viss grupp och inte samtliga grannar som ibland ockuperar era platser.

 

Vi erbjuder er gratis parkeringstjänster

Ordning och reda, tydliga regler och linjerade platser är hygienfaktorer trots detta ser det inte alltid ut så. 

Det är inte sällan att många gör allt för att få parkera gratis. Regelverket är inte helt lätt för en fastighethetsägare och det är lätt att göra fel. 

Tydlighet måste råda på parkeringen och det år inte tillåtet att utfärda kontrollavgifter i det fall det inte finns en entreprenörsskylt med ett telefon nr. Det räcker allts inte att skriva “parkering endast för gäster till NN, överträdelse beivras”.

Visst kan man ha den texten men den är inte tillräcklig för att kunna ta ut en kontrollavgift på ett schyst och legalt sätt. 

Vi kan parkering och vi är ett mindre bolag som vågar utmana de större aktörerna. Genom lokal närvaro kommer ni märka skillnad på er parkering redan första dagen. 

 

Parkeringsprojektering