Några av våra kunder
&
samarbeten

Skånsk parkering finns idag i följande kommuner i skåne

Malmö, Lund, Vellinge, Trelleborg, Eslöv, Landskrona, Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Hässleholm, Kristianstad, Åhus med flera. Varje vecka uppdateras kommunerna och inom 2021 slut beräknar vi vara aktiva i cirka 25 av Skånes 33 kommuner. Vi tror på lokala samarbeten. 

Driver ni hamn, matbutik, sällanköpshandel, fastighetsbolag etc. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan öka era intäkter.

Skånsk parkering

Under det senaste året har Skånsk Parkering vuxit med över tio procent per månad. Detta beror självklart på ett fantastiskt arbete av våra medarbetare men också att vår affärsmodell fungerar väldigt bra.

Vi tror på lokal närvaro!

På kort tid har vi attraherat både stora börsnoterade bolag och många, många bostadsrättföreningar och mindre fastighetsföretag.  Loggorna till i bildspelet behöver inte någon närmare presentation då flertalet är stora etablerade koncerner.

Hemligheten förutom bemötande, kompetens och lyhördhet vår affärsmodell som innebär att du som fastighetsägare får mer pengar över. Om du är kommersiell fastighetsägare, är driftnetto avgörande. 

Medlem i en bostadsrättförening är ofta viljan att få ordning och reda samt att bli behandlad som en viktig kund avgörande.

Alla som anlitar Skånsk Parkering får alltid samma fördelaktiga avtal!

Oavsett om man är en större eller mindre aktör på marknaden är den lokala närvaron och flexibiliteten avgörande. 

Varmt välkomna!

Våra samarbetspartners