Vill du också anlita en lokal aktör?

Skånsk Parkering är inte som andra!

Skånsk Parkering AB är ett familjeföretag som började sälja laddstolpar till el- och hybridbilar 2019. 

Under 2020 förändras mycket för väldigt många så även för oss. Fler började jobba hemifrån och parkeringsfrågorna blev mycket aktuella i många bostadsområden. 

Vi såg att det inte fanns någon aktör på marknaden som var lokal och inte heller höll den närvaron som vi själva hade önskat att ett parkeringsbolag borde uppvisa.

Det finns relativt få aktörer på den svenska parkeringsmarknaden. Det är få som dominerar den svenska marknaden och de parkeringsbolagen som finns att välja på är ofta multinationella. Dessa är många gånger för stora för mindre aktörer som äger upp till ett tiotal fastigheter. Hos oss finns en inre övertygelse om att om att även små-, medelstora fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar ska få samma fördelar som de stora fastighetsbolagen har jämte de större parkeringsbolagen. Detta är några av anledningarna till att vi aldrig kommer vara något annat än ett lokalt bolag.

Vi är idag en fullserviceleverantör av alla former av parkeringstjänster och parkeringsservice. Vi projekterar parkeringar, linjerar, tillhandahåller kontraktsparkeringar, parkeringstillståndstillverkning, parkeringskontroller. Sist men inte minst monterar vi laddstolpar och ser till att allt är integrerat och fungerar tillsammans på ett smidigt sätt. Det ska även vara lätt att välja till och välja från de tjänster ni önskar!

Hos oss får du EN kontakt och du har aldrig någon telefonkö

Idag har vi kunder, stora som små. Största kunden ida är Fastighets AB Balder som är Stockholmsbörsens största fastighetsbolag. Acrinova är även de börsnoterat. Men de flesta av våra kunder är bolag med mindre än tre miljarder på balansräkningen.

Oavsett storlek har alla ambitionen att få ordning och reda på sina parkeringar genom lokal närvaro!

Varmt välkomna ni också!

Klicka här för att skicka e-post eller ring 040-630 64 00

pbolag med alla parkeringstjänster
Mer än parkeringsövervakning